Çocuk Kültür Evi, Eğlenceli Bir Yılı Daha Geride Bıraktı

27/05/2019

Kentli çocuklara pek çok alanda hem eğlenceli hem de eğitsel çalışmalar sunan Çocuk Kültür Evi, bir çalışma dönemini daha geride bırakırken, yıl sonu buluşması ise renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuk Kültür Evinde eğlenceli ve aktivite ile dolu bir yılın özeti, 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Çanakkale Seramik Müzesinde gerçekleşen Yıl Sonu Buluşması Programı ile katılımcılara aktarıldı. Etkinlikte, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Ünüvar ve İrfan Mutluay başta olmak üzere Çocuk Kültür Evi’nin katılımcı çocukları ve aileleri ile çok sayıda davetli yer aldı.

Çocuk Kültür Evi’nin müzik öğretmenleri Beste Vanlı, Beste Emetli ve Dilan Özgün’ün hazırladıkları ve büyük beğeni alan müzik dinletisi ile başlayan programda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çocuk Kültür Evi bünyesinde hizmet veren kütüphanede dönem boyunca en fazla kitap okuyan katılımcılara hediye takdiminde bulunurken, kitap okumanın önemine değindiği konuşmasında, dönem boyunca 40’ın üzerinde kitap okuyan çocukları da tebrik etti.

Çocuk Kültür Evi Üyesi çocuklarından Sıla Canlı, Serhan Ceylan ve Zeynep Asya Bayram’ın sunuculuğunu gerçekleştirdiği Çocuk Kültür Evi Yıl Sonu Buluşması, Sanat Atölyesi Yıl Sonu Sergisi ve Robotik Maker Atölyesi Sunumu ile devam ederken, Başkan ve eşi Hale Gökhan ile davetliler, sergileri beğeniyle gezerek çocukların çalışmalarına ilişkin kendilerinden bilgiler aldı.

Dönem sonu etkinliği Çocuk Kültür Evi Çocuk Korosunun büyük beğeni toplayan mini konseri ile son buldu. Etkinliğin sonunda Başkan Gökhan, programda emeği ve katkısı bulunanlara çiçek takdiminde bulundu.