Diyabet Yaz Kampı Katılımcılarının Seramik Keyfi

27/06/2018

Türkiye Diyabet Cemiyeti tarafından bu yıl 53’ncü kez düzenlenen Diyabet Yaz Kampı, 23 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleşiyor. Cemiyetin Yaz Kampı etkinliklerine Çanakkale Seramik Müzesi de düzenlenen sunumla katkı verdi.

Çanakkale Seramik Müzesi’nde görevli seramik sanatçısı Burak Çiftçi, kampa katılanlarla bir araya gelerek Çanakkale Seramikleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Çiftçi, seramiklerin tarihçesinden yapım aşamasına kadar pek çok bilgiyi katılımcılarla paylaştı. Sunumun ardından ise 53. Diyabet Yaz Kampı katılımcıları hayallerindeki formları çömlekçi çarkında şekillendirme fırsatı buldu. Türkiye Diyabet Cemiyeti yetkilileri katkılarından dolayı Çanakkale Belediyesi ve Seramik Müzesi yetkililerine teşekkürlerini iletti.