Geleneksel Çanakkale Seramik Tabak Dekor Teknikleri ve Uygulama Atölyesi

19/07/2022 - 28/07/2022 - ATÖLYE

Geleneksel Çanakkale Seramik Tabak Dekor Teknikleri ve Uygulama Atölyesi
19-28 Temmuz 2022

Çanakkale Seramik Müzesi tarafından 19-28 Temmuz 2022 tarihleri arasında ‘Geleneksel Çanakkale Seramik Tabak Dekor Teknikleri ve Uygulama Atölyesi’ düzenleniyor.

Çanakkale merkezde yaşayan kentlilerimizin seramik sanatıyla tanışması, birlikte kültürel ve tarihsel değerlerimizden yola çıkan sanatsal bir üretimin içinde olması amaçlanmaktadır.

Eğitim ve uygulama süreçleri seramik eğitmenleri tarafından verilecek atölye Çanakkale Seramik Müzesi bahçesinde gerçekleşecektir. Katılımcılara Geleneksel Çanakkale Seramik Tabak dekorlama teknikleri konusunda uygulama becerisi kazandırarak kendi geleneksel tabaklarını üretmeleri sağlanacaktır. Çanakkale merkezde yaşayan 18 yaş üstü kentlilerimizin ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği atölyenin seramik malzemeleri Çanakkale Belediyesi tarafından temin edilecektir.

Başvuru için katılım formunun www.canakkaleseramikmuzesi.org adresinden e-posta olarak canakkaleseramikmuzesi@gmail.com adresine gönderilmesi ya da Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No:31-33 Merkez Çanakkale adresine elden ulaştırılması gerekmektedir.

Değerli kentlilerimiz, gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Çanakkale Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarında ve web sitesinde yayınlamak, ayrıca arşiv oluşturmak üzere fotoğraf ve video kaydı alınacaktır. Bu bilgilendirme 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca yapılmakta olup ayrıntılı bilgi için Belediyemiz internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Son Başvuru tarihi:  17 Temmuz 2022 Pazar Saat 19.00
Katılım Koşulları
Katılım Formu

Katılım, Atölye Programı ve Ayrıntılı Bilgi İçin;
www.canakkaleseramikmuzesi.org
Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi
Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No: 31-33
0286.211 01 30