S’YOMKA, Planj Kıyısından Fotoğraflar Sergisi

22/03/2014 - 12/04/2014 - SERGİ

22 Mart 2014 Cumartesi günü Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi’nde “S’yomka” adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Seramik Müzesi bahçesinde yer alan Camekan Sergi Salonu’ndaki S’YOMKA, Planj Kıyısından Fotoğraflar Sergisi’nde buluşan sanatseverler, fotoğrafları yakından inceleme şansı bulurken, sanatçı Cengizkan da fotoğrafların oluşum süreci ve tekniği hakkında bilgiler verdi.

Tacikistan’ın uzak bir bölgesinde gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları, bu çalışmaların yöre halkına olan etkisi ve halkın günlük yaşantısının anlatıldığı, Pan Görsel Kültür Derneği tarafından hazırlanan sergi Kemal Cengizkan’ın fotoğraflarından oluşuyor. Sergi, 12 Nisan 2014 tarihine kadar Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi’nde sergilenecek.

Tüm sanatseverler davetlidir.