“Hayallerime İlk Adım” Sergisi Açıldı

01/07/2015

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği mezunu Sedef Zileli ve Eylem Genç, ilk kişisel yağlı boya sergilerini Çanakkale Seramik Müzesi’nde sanatseverlerle buluşturdu.

Çanakkale Seramik Müzesi, Temmuz ayının ilk etkinliğini bugün gerçekleştirdi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği’nden bu yıl mezun olan Sedef Zileli ve Eylem Genç, ilk kişisel resim sergilerini Eski Er Hamamı’nda açtılar. Yağlı boya tekniği kullanılarak oluşturulan 19 tablo sanatseverler tarafından beğeni topladı. Farklı portrelerin yer aldığı ‘Hayallerime ilk adım’ adlı resim sergisinin açılışına Çanakkale Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar, Belediye Meclisi üyelerinden Celal Karakaş ve Ramazan Etik’in yanı sıra çok sayıda sanatsever katılım gösterdi. Açılışta küçük bir konuşma yapan Başkan Vekili Rebiye Ünüvar, Çanakkale Belediyesi olarak genç sanatçıların her zaman arkasında olduklarını belirtti. Sedef Zileli ve Eylem Genç ise ilk sergilerini açmaktan mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getirdi. Sergi 3 Temmuz 2015 Cuma gününe kadar Cevatpaşa Mahallesi, Kaya Sokak’ta yer alan Çanakkale Seramik Müzesi’nde 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.